sâmbătă, 16 martie 2013

CLATITE DE POST


Clatitele de post cu halva se pot servi atat calde, cat si reci. Incercati sa serviti clatitele si cu halva. Nu veti regreta.Ingrediente:300 g faina500 ml apa mineral100 ml ulei200 g halva1 lingurita praf de copt50 g zaharun varf cutit sareInstructiuni:Amestecam toate ingredientele si le mixam pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Lasam compozitia sa se odihneasca la frigider, timp de o ora. Ungem tigaia cu ulei pentru fiecare clatita. Dupa ce am incins tigaia, adaugam un polonic din aluat, iar dupa ce s-a copt pe o parte, o intoarcem si adaugam 2 linguri de halva data prin razatoare. Dupa ce s-a copt si pe cea de-a doua parte, o impaturim. Se poate servi simpla sau cu putina miere de albine.POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu